WebSponsors WebSponsors
Netwerk WebSponsors
WebSponsors beschikt over een netwerk van ruim 800 webites in diverse categorieën.

Fun, belspelletjes, games, adult, casino, mobile fun, gratis producten, gezondheid & magazines zijn voorbeelden van de markten die met onze sites bereikt worden. Hierdoor is het mogelijkheid een grote verscheidenheid aan artikelen en content te promoten.

Heeft u een product dat u graag op affiliate basis wilt laten promoten en bent u op zoek naar een platform? Neem dan contact met ons op middels het formulier op deze site!

Onderstaand vindt u enkele thematische voorbeelden van onze Websponsor sites. Mocht u meer informatie over ons netwerk willen hebben, vertellen wij u graag meer!


Gratis Producten
Beknibbel.nlHet in het begin van 2006 gestarte Beknibbel.nl biedt de bezoeker een groot aantal links naar gratis producten en voordelige aanbiedingen. Door de dynamische opbouw is deze site in staat snel te reageren op een altijd weer veranderend aanbod.

Meer sites
Aasgier.nl
WebHeb.nl
Leuke Aanbiedingen.nl

Games & Belspelletjes
Leuke Spelletjes.nlMet ca. 9000 unieke bezoekers per dag is Leuke Spelletjes.nl een van de grotere platforms voor de promotie van diverse funcontent als funfilms, grappige plaatjes en bel- en winspelletjes.
Ook de promotie van diverse gamblingcontent is mogelijk.

Meer sites
MiniGame.nl
GamesGames.nl
SpeelYahtzee.nl
Winspelletjes.nl

Financiële producten
Geen Cent te Makken.nlBij Geen Cent te Makken.nl kan eenvoudig en snel een online offerte worden aangevraagd bij diverse financiële aanbieders als bekend van tv en dag- en weekbladen.
Geboden worden diverse financiële producten als leningen, doorlopende kredieten, hypotheken maar ook zaken als prepensioen regelingen en uitvaartverzekeringen.

Meer sites
Goedkope Geldleningen.nl

Dieet & Gezondheid
Gratis CalorietabelMet de introductie van Calorietabel.nl is het mogelijk geworden de gezondheids- en afslankmarkt te bedienen. Deze zeer toegankelijke en in maart 2004 opgestarte site biedt een uitgebreide, gratis calorietabel waar men met één druk op de knop kan nakijken hoeveel calorieën een bepaald product bevat.
Snel en eenvoudig!

Meer sites
DieetPlaza

Gezondheid
Ik wil een Pil - Online ApotheekIk Wil een Pil.nl biedt een grote verscheidenheid aan gezondheidsproducten aan. Van afslank- tot erectiepil, 100% natuurlijke PartyPeppers of anti-kater pillen, het is te koop op ikwileenpil.nl. Een uitstekend platform voor de promotie van online apotheekproducten en meer...

Meer sites
DieetPlaza

Linkensites
Leuke LinkjesLeuke Linkjes.nl is een linkensite met verwijzingen naar diverse content. Door middel van bannering en textlinks kan diverse content gepromoot worden.

Meer sites
Fun Bookmarks
Leuk Begin
FunStart
Jouw Start

Meer informatie
Als eerder vermeld zijn genoemde sites slechts 'een kleine greep uit onze collectie'. Ook zijn de door ons geëxploiteerde adult sites hier niet vermeld. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op a.u.b.
WebSponsors is een initiatief van Enterteen Internetdiensten © 2004-2006 | all rights reserved